Мигдальне борошно в основному використовується для приготування різних кондитерських виробів і десертів, зберігаючи в собі всі вітаміни і мінеральні елементи, які містяться в мигдальних горіхах. У складі мигдальної муки присутні калій, фосфор, магній, кальцій, залізо. У великій кількості в мигдальної борошні міститься вітамін E, який є хорошим антиоксидантом, що дозволяє захистити клітини організму від негативних впливів і запобігти розвитку важких захворювань. Крім цього вітамін E знижує рівень холестерину в організмі і підсилює імунітет. Також в мигдальної борошні містяться вітаміни групи B (B1, B2, B3, B5, B6, B9), які відіграють важливу роль в метаболізмі людини.
Рекомендуем посмотреть
Схожі товары
Пакет 1кг. Зроблена з жмиху сілібініновой розторопші. Даний сорт розторопші на території України вир..
150 грн
Борошно з насіння розторопші містить безліч корисних елементів, найцінніший з яких- силімарин. Флаво..
40 грн
"Біорасторопша пропонує шрот насіння амаранту. Продукт може використовуватися в дитячому харчуванні,..
40 грн
"Біорасторопша пропонує шрот з насіння конопель (конопляного жмиху). При регулярному прийомі продукт..
40 грн
мигдальна борошно, біорасторопша, мигдаль